פרפין נוזלי והשימוש בו בקרמי לחות

פרפין נוזלי והשימוש בו בקרמי לחות

מרץ 3, 2022 0 By admin

היו כמה הערות שליליות לגבי השימוש בחומרים מרככים מימיים בקרמי הלחות שלנו ובקרמי הידיים והגוף הטבעיים שלנו, כאשר המלעיזים הללו טוענים ליתרונות מעולים משמנים מבוססי בעלי חיים או צמחים. חומרי ריכוך מימיים מבוססים על מינרלים ומוכרים בדרך כלל כמשחה מתחלבת מפרפין נוזלי. הם משמשים 95% מתעשיות הרפואה והקוסמטיקה בקרמים, מסירי איפור עיניים ורוב המוצרים המבוססים על קרם. פרפין נוזלי, נשמע נורא עם כמה אנשים שאומרים למה שנשתמש במוצרים המבוססים על מינרלים על הגוף והפנים שלנו כדי להיות ספוג לתוך העור שלנו, וכמובן שאנחנו משתמשים במינרל היקר הזה לייצור נרות, פלסטיק ואפילו בייצור של צמיגי הרכב שלנו.

האמת הפשוטה היא שמה שאנו משתמשים בקרמי הלחות שלנו הוא מוצר מעודן שונה מאוד והכי חשוב, זה עובד. מינרל זה מגוון ומגיע בצורות רבות, גולמי, מותאם ומעודן. אז מוצר פרפין נוזלי מעודן זה מסתיים כמשחה חלקה ויעילה. כן הוא זול יחסית בשלב זה כי הוא מינרל בשפע, אבל מה שאנחנו מכניסים אליו הוא שהופך אותו למוצר זול או יקר. אז כל מה ששולט בחיינו הוא בעל חיים, ירק או מינרל. אנו כבני אדם הם בעלי חיים ורוב הסבונים מופקים משומן מן החי והוא שומני עד לזיכוך ועיבוד ושימוש על העור שלנו כסבון. סבון בכללותו מעולם לא הועיל לעור שלנו, הוא פשוט יעיל כתהליך ניקוי למשל לפינוי לכלוך תעשייתי, יעיל בימים של מנועי קיטור וכריית פחם.

שמנים צמחיים, גם שמנים אגוזים וגם שמנים צמחיים, למשל שמני זית ושמני זרעים, יכולים להיות טובים כבסיס או כנשא לוויטמינים ושמנים אתריים המשמשים עם קרמים או לעיסוי, אבל עבורי, רוב השמנים הללו מתאימים יותר עבור בישול, למשל שמן זית. שמן זרעי פשתן טוב מאוד לעיכול שלנו אבל עדיף להשתמש בו כזרעים כתוסף לדגני הבוקר שלנו. לשמן יש טעם מגעיל ומריח כאילו יש להשתמש בו על עץ כפי שאכן נהוג. אז שמנים צמחיים, אגוזים וזרעים אינם כל כך תואמים כמו מוצרי עור, שכן כאשר מערבבים אותם עם מים הם מפרידים. הם בסדר כשמערבבים אותם עם שמנים אתריים ומשמשים כעיסוי, אבל הדבר האחרון שאנחנו רוצים על העור שלנו הוא חומר שמנוני שמבשל אותנו. זה היה מאוד אופנתי בשנות ה-60 עם שמני שיזוף. קרמים לשמש כיום הם בעיקר מרככים על בסיס קרם.

מערבבים פרפין נוזלי עם מים וזה הופך לקרם חסר טעם, חסר ריח ויפה. אבל הנקודה החשובה ביותר לטובתו היא שהוא נמצא בשימוש נרחב על ידי המקצוע הרפואי כמרכיב המועדף עליהם כדי לעזור להקל על גירויי עור מגרדים כמו אקזמה ובעיות עור אחרות הקשורות לאלרגיה. יש רופאי עור שמשתמשים בו כדי להמציא לעצמם קרמים ואונקולוגים ממליצים עליו כקרם לחות לנפגעי סרטן. ואז מגיעות חברות הקוסמטיקה שמעניקות לפרפין נוזלי מוניטין רע על ידי ערבוב של כימיקלים, בשמים ונגזרות של ויטמינים וכל מה שנחשב אופנתי, שחלק גדול ממנו גורם לנו לגרד ולתגובה אלרגית.

אז חפש קרמי לחות שאין בהם חומרים משמרים, צבעים או כימיקלים. זכרו לרוב המוצרים צריכים חיי מדף ארוכים ולכן חייבים לכלול חומרים משמרים, אבל יש חברות קטנות עם קרם ידיים וגוף טבעי טהור שאינם מכילים תוספות וחומרים משמרים, אז קראו היטב את המרכיבים בפעם הבאה שאתם קונים קרם לחות ותעשו אל תתנו למרכיב הפרפין הנוזלי לדחות אתכם. זה מעודן טהור ורופאי עור מוסמכים מאשרים שזה עובד והוא קרם העור הטוב ביותר לקמטים.



Source by Natalie Schunker